Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, March 6, 2013

Disebabkan moody..

Assalamualaikum...



Semalam kerana mood yg kurang baik, maybe ada yg terasa, maafkan.. tak pernah nak berkurang ajar.. cuma panggilannya utk me ambik some of voucher dari hotel of golden horses.. then sibuk menanyakan adakah betul me keja dekat dengan situ..sebenarnya dia dah call my hubby, dan my hubby simply kasi no tipon me dan siap ckp lg me keja dekat2 situ.. for me, jika benda yg tak nampak dan tak jelas butir nya me tak berminat.. dan dia sebagai org yg tak tau dari mana... (she from company telecomunication on behalf of the hotel).. sibuk nak tau me betul ke keja kat situ, buat me rasa tak selesa.. lastly bila me ckp me tak berminat, sempat lagi dia menempelak me to not being rude to other.. oh my.. yg selalunya diaorg ganggu masa kita tuh takpe lak.. tak suka.. kasar la sebab kita taknak ikut kehendak mereka.. sukahati wa la kannn

banyak kali dah macam nih.. yg peliknya.. bukan ckp dr syarikat apa, sibuk nak tawarkan voucher free, medical free, makan2 free.. kalu semua benda free buat apa kasi kat me, kasi la kat org lain yg lebih memerlukan.. nih mesti  pisau berserampang dua mata nih.. huh..

nmpk sgt me nih emo kann.. emo lg.. hahaha

Pernah baca blog yg cerita tentang voucher nih.. kebanyakannya ckp dr Celcom.. sebab kununnya penguna tegar celcom la kot.. me tak guna celcom, papa pun.. so dari manakah nama, telefon kami diperolehi.. allahualam..

entry sebelum.. baca SINI




5 comments:

Kakizan Omar said...

emmm... pelik tu... tapi selalunya .. baik buat tak layan jer kat diorang nie.. :D

Tihara said...

memang takleh caye voucher2 ni seme..bagus, don't layan

n 0 e s u h a i m i said...

klu noe dapat call mcm tu pun akan panas...silap2 kena baiiikkk punya..

aizamia3 said...

biasanya tak layan pun panggilan yang agak pelik.. tak kiralah dari mana.. malas nak dengar sesi 'ceramah' yang akhirnya disuruh buat pembelian.. lagi sakit telinga dengar..

mama maman aka yana said...

aizamia..>> itu adalah sebab utama sy malas nak layan.. taknak kuar duit langsung.. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...