Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, March 11, 2013

Senin yg moody..

Assalamualaikum...


Pagi isnin yg moody for me, penat semalam tak ilang.. bukan penat apa.. cuma ai nih jenis takleh nak berpanas sgt.. masa pegi tuh ok la sebab pagi2 lagi kannn.. masa pulang, matahari diatas kepala, smpi umah pun dah kul 2.30ptg.. sakit kepala ok.. sampai2 umah, solat pastu telan panadol, siap buat pesanan penaja.. 'please lets me sleep without any disturbing for them (papa or maman)..' hahaha.. ckp omputih.. cam maman paham eks.. kiki



yup.. beuty sleeping smpi kul 5ptg.. dah ok dah kepala tuh kan.. bangkit solat, basuh baju kotor, lepak2 dengar radio.. tp belah malam lak dtg balik sakit kepala, terasa tgn lak cam sakit.. huhu.. nih maybe sebab ai tergelincir sikit masa nak duduk kat papan gelusur taman tema tuh kot.. ooo.. tak sedar diri ok.. kahkahkah.. semua itu atas galakan suami, anak, ipar dan biras.. oh.. masa budak2 dulu mana ada mainan sebegitu, dah beranak pinak lak gi main papan gelunsur.. hahaha.. lemas kat tuh.. nmpk sgt lelemak ai berat sgt kannn

malu jika masa ai lemas tuh, ada yg ambik gmbr dan publish dlm blog.. ahhh.. shame on me.. ahaks..

  :)



~Kisah ttg ke hotspring tuh nnt2 la yer.. pening mak nih.. huhu



10 comments:

Amanina said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

Bestkan pegi hotsprings!

Kesuma Angsana said...

ok xpe take yr time ye & jaga diri

Kakzakie said...

Kakak pun sama kalau kena panas mudah kena sakit kepala...

Pen Biru said...

skrg ni cuaca mmg panas.kt utara ni dh smggu x ujan.

Aju Mohit said...

moga mama yana segera sihat, adui tergelincir ye, sakit bila dengrnya, takpe pasni papa leh tolong massage ;)

eelobor said...

banyakkan berehat...

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

semoga cepat semboh =)

Tihara said...

tu gelang kat hotspring ke ? :)

n 0 e s u h a i m i said...

Yana..skng mmg panas yg melampau...mmg senang tuk kena sakit kepala...relax k n moga cepat sembuh

Remy hazza said...

remy dah dua kali kesana.... sungai klah hot spring...... dah lama dah..... sekali buat family day..... dan satu lagi kelab kembara..tresure hunt kat situ..... villa dia best sangat...... tgh2 mlm boleh berendam spa....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...