Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, March 7, 2013

Apa nak cite..??

Assalamualaikum...

Banyak hari moody.. sebenarnya takde apa nak di'up'kan disini.. nak check email pun takleh.. fb lg la jauh sgt.. kiki

cuma hati ini agak benggang, sebab setiap perancangan kita tak sama dengan perancangan Nya.. Ingatkan dah settle pasal passport anak mama dah boleh tarik nafas lega.. tgk2 passport si papa lak nak expired bulan jun.. nak taknak kena renew.. tp dia sibuk dok ckp dia malas nak renew.. takyah gi boleh tak..??


pic frm google


suka hati dia kann... benggang tak..?? aduhai.. nak kena banyak istifar dan sabar nih.. geram sgt.. tau la sebabnya.. sebabnya dia takde badjet nak kesana plus2 lak ngan kes kena renew passport lak.. kompom la malas nak layan kannn...

Dugaan tul nak berjalan kali nih.. aduhai...

:(

3 comments:

Kakcik Nur said...

Istighfar....istighfar...

diana said...

tinggalkan je dia kat umah..pergi dengan anak je..hhehhe

mama aryan said...

sabar2..insha Allah ada rezeki nanti nak pegi jalan2 tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...