Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, March 1, 2013

Jambatan runtuh...

Assalamualaikum...

Semalam hubby cite.. jambatan tuh runtuh.. terkejut jugak.. jambatan tuh mmg dekat la ngan umah.. skrg mmg dah tutup dekat 2 bulan untuk pembaikpulih.. yg nampak diorg dok baikpulih jalan tp tak sangka lak jambatan kat atas jalan tuh lak runtuh..

Sana mmg tanah bekas lombong so jika tanah mendap tuh biasa... maybe diorg buat jalan dan jambatan tuh tak tunggu tanah betul2 settle.. so jika retak dan mendap mmg itu la sebabnya dan akibatnya.

Jambatan tuh selalu jugak guna jika nak ke cyberjaya.. nasib baik mmg jalan dan jambatan tuh dah tutup lama.. kalu mmg ada yg dok guna time runtuh tuh.. kesian la wei..







sumber pic : copy paste sini



3 comments:

n 0 e s u h a i m i said...

ada yg kata sengaja diruntuhkan...x tau la..kawasan2 tu kan ke bekas lombong...banyak je rumah nk buat kt are situ...mmm

Kakcik Nur said...

Kenalah dikaji sebab keruntuhan itu... Mungkin bumi dah tak larat nak tampung!

Qhaifa Nur said...

laluan ini rupanya...
kalau ke rumah MIL di Puchong dari Mex...inilah jambatannya...
struktur tanah bermasalah...
tak sangka runtuh akhirnya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...