Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 28, 2012

Dugaan

Slm..^_^

Dari last week nak merempam tp ditahankan dihati.. masuk week nih dah cam tepu.. huhu

bagi yg ambik berat.. tau la mama kann.. tak balik raya kg.. beraya sini.. soooooo boring uols... huk huk.. tak hingin nak raya sini lg.. (sapa suruh kawin ngan org luar dr kelate kannn..hahaha)


berkerja semasa suasana raya tengah meriah.. sendu sungguh tau.. memberontak rasanya..
stress dan tension sungguh.. ai nekad.. takkan kerja time raya2 nih.. kalu mmg kena raya sini skali pun ai sanggup tido umah dr dtg keja.. tekad..

sebab apa ai nekad.. kat bawah nih alasan ai.. hahaha

Kerja baru skrg mama rasa mama jadi useless sungguh.. apa-apa pun tak tau.. apa-apa pun tak reti.. aduhai.. dugaan eks.. bertambah2 ngan mood kelaut khennn..:)

nnt merdeka br cuti raya.. hati sudah kg pergi.. huhuhu

camner tuh.. teruk sungguh kann.. remuk rendam dlm hati..

pastu kawan kita lak hasut suruh kita berhenti dan meneruskan kehidupan dengan cara nih.. huhu




jahitan manik yg mama try jahit semalam.. menjadi gak kann tp kureng menyerlah psl manik takde kaler yg terang2.. hahaha




~Minat menjadi kerjaya.. mampukah mama buat..?? aduhai.. ~








Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

7 comments:

che mid said...

selamat hari raya.. taun ni che mid pun tak beraya sgt.. kalau yana jenguk blog che mid tau la kenapa..
eh, cantik la manik tu.. nanti buat lain yang menyerlah kelenya k..

Kak Izan said...

tak per.. ader hikmahnya tu.. sabar yer mama yana.. :)

Aidah said...

Sabar yana. Keje baru kan, tentu ada dugaannya. Pengalaman beraya di tempat orang ni mahal harganya sebenarnya. Sekurang2nya yana dah dapat experience sekali. Akak belum pernah raya kat KL lagi. Orang citer KL best sebab lengang segala jalan. Mungkin satu hari nanti akak berupaya mencuba jugak.

Qhaifa Nur said...

thn depan pasti meriah...
cantiklah jahit manik tu...

Kesuma Angsana said...

mesti boleh, masuk duit tu jahit manik2 ni!

mekchu said...

jgn termakan dgn hasutan yang tak baik tau.. kalau benda baik x pe..

cantik nya jait manik gitu.. mekchu pandai fesyen yg jelujur aje..

izz iizza said...

cantik..memang menjadi sangat ni..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...