Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 3, 2012

Pengakhiran Dejavu Di Kinabalu

Slm..

Nak jugak bercerita pasal fenomena dejavu nih.. hehehe.. for me, ending yg kelam (tak faham sungguh) lagi2 lak time ending tuh dah time sudah lepas berbuka.. lagi la kalut.. my sil semuanya melopong depan tv, dan ai sebagai akak ipar merangkap menantu anak antu harus menjalankan tugas membodek hati mak mentua.. hahaha.. silap timing eks.. kikikikiki.. time tuh la nak mengemas meja, time tuh la nak membasuh pinggan mangkuk, time tuh la dejavu.. time tuh gak la nak sembahyang.. huhuhuhu



ramai ckp ending ngan ammar lg besh.. mama pun suka jika nadirah ngan ammar.. hehehe..
br la dejavu eks..

kalu nak tgk.. sila ke tonton tv3.. mama kat sini boleh tgk youtube tp yg sodihnya pc hazab nih takde adobe player.. try dah download tp kena sekat.. so sad eks.. hehehe

tak sabar nak tgk.. kikiki...







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)

****************************




8 comments:

eiyzniey said...

nini xsmpat na tgk cte nii.huhu

wahida said...

tak berapa follow sgt...nak2 di bulan puasa ni..lagilah kalut...huhu...

tapi ramai tak puas hati dgn ending citer ni katanya...huhu...

Kak Izan said...

menantu "Antu"... biar betul tu.. hahahah :).. tapi baik laaa

Kesuma Angsana said...

KA pown suka if ammar wit nadira!

mekchu said...

dpt tgk 10 minit last tu.. ingatkan jantung kedua nadira tu jantung ammar.. hahaha..

kalo nk tgk ending dgn ammar ada kat tonton tak?

diana said...

saya sejak bulan posa ni banyak dah tertinggal drama2 yang saya follow kat tv.memang tak sempat la..

izz iizza said...

ramai peminat citer ni nih..:)

Alin Marlini said...

tgk mula2 dan akhir jek..Alin lbh suka ngan Bazli..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...