Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, August 13, 2012

Iftar di Alicafe TigaRasa bersama teman

Slm..^_^

Kami baca kat blog Hanis terus teruja.. hehehe.. kena cuba br tau.. :)

kami pergi sabtu lepas.. kalu korang nak cuba.. booking table dulu tau.. nnt tak pasal tak dpt merasa beriftar kat situ.. hehehe..




panjang kannn list order kami.. tuh pun tak semua masuk lagi tuh.. huhuhu

semua tak layan dah pic2 nih.. makan lagi besh.. hehehe


nih koupon diskaun utk another visit.. hehehe


last skali layan aiskrim.. hehehe


For me.. hiasan dalaman mmg cozy la.. tp bila dah sampai time berbuka tuh.. so pack with people.. huhuhu

hidangan boleh tahan la.. sedap jugak..
cuma masa tuh makan ngan tekak org tak sihat so tak dapat sgt menghayati la.. sian kann..

harga boleh tahan la.. kami cuba semua set yg diorg ada.. semuanya ada 3 set.. pastu kami ambik side dishes gak.. maklum la ramai kann.. takut tak cukup.. yg pasti air bertambah2 la ordernyer.. :)









Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

8 comments:

Cik Eka said...

tengok dalam blog Auntie Nani n Hanis,memang terliur dengan siakap tomyam..

rasa nak pegi lepas puasa nanti..hehe

Mrs Lurve said...

ais krim tue bestnya mama...terliur sudah

Kak Izan said...

mesti best... nanti laa boleh cuba :)

Kesuma Angsana said...

mmg meriah menu makan tu!

kakcik said...

Berbaloi tak dengan harga yang dibayar? :)

mama maman aka yana said...

cik eka..>> mmg sedap.. hehehe

Ms Lurve..>> ampun.. mmg sedap

Kak Izan..>> cuba tau..:)

KA..>> meriah..:)

Kakcik..>> harga dia ok la.. sedap pun sedap..:)

Elsa said...

wow... Yummyyyy

Hanis Azla said...

dah sampai ya.. akak pun teringin juga nak ke sana sbb baca review macam best..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...