Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, August 22, 2012

Sudah Kembali Bertugas

Salam Syawal.. :p

Pagi uols.. Pagi2 dah macam nak el dah.. huhuhu.. cukup malas nak keja.. sob sob.. pastu pakai la selipar br beli semalam konon2nya nak upkan semangat... tp nan ado.. selipar br yg kununnya jelita tp bila dibawa berjalan jauh sikit dr rumah terus tak besh dikaki.. rasa cam nak tercabut dr kaki jew.. apasal la wei.. susah sungguh nak jumpa selipar yg lekat lama dikaki.. huhuhu

selipar nih pun beli sebab selipar lama sudah arwah dah (belum arwah sebenarnya cuma dlm icu.. sudah menanti rosak tahap gaban dah.. hehehe). Lagipun bila gi beraya umah org br la sedar yg empunya selipar itu cukup kedekut nak beli selipar br.. malu pun ado gak sebab selipar tuh dah takde rupa selipar dah.. hahaha... tgk org semua pakai selipar baru lagi2 bibik pun pakai selipar br.. huhuhu.. buruk perangai tuan selipar itu.. hahaha..


cun tp tak lekat dikaki.. kompom jadi tukun kat rak kasut.. membazir jugak jawabnya.. huhuhuhu




~Mood ke laut tp paksa diri utk berkerja.. tp di office pun sendu semacam jew... stress wa kat office.. aduhai..~




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

1 comment:

kakcik said...

Samalah dengan kakcik, duduk di pejabat dengan mood yang entah terbang ke mana...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...