Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 24, 2012

Vios Terbang = Honda Civic

Slm..

Cita-cita dihati.. Angan-angan kami nak ambik vios tahun depan.. tp jika terbang2 nih... gerun pulak wei.. huhuhu



Jika tak silap la.. katanya perempuan pakai baju hijau tuh pemandunya.. boleh tahan gak kann.. laju ke..?? hehehe.. tp bila sudah tertulis akan berlakunya vios terbang makanya terbang la dio... kannn... hehehe..


pic from google







Honda Civic terbaru ini kini telah dilancarkan di Malaysia. Ia menampilkan 3 jenis variasi iaitu 1.8S (RM112,111), 2.0S (RM127,596), dan 2.0 Navi (RM132,466). Harga dalam kurungan adalah untuk semenanjung. The highest engine spec mempunyai kuasa torque sebanyak 190 Nm pada 4300 rpm dan sebanyak 193 hp. Civic terbaru ini juga menampilkan transmisi automatic hanya 5 kelajuan dengan paddle shift. No DSG.




 



~Berangan jew lobih.. smpi bila tah br boleh dpt vios tuh.. ahaks.. ~






Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

8 comments:

insan marhaen said...

Dengan Kancil IM ni dah merata IM pergi....

eelobor said...

Insya Allah.... rezeki Allah sentiasa terbuka luas buat hamba2 Nya

Qaseeh Tolia said...

macamana ni tak dak sayap blh terbang..

Kak Izan said...

x lama lagi dapat laa tu.. :)

maya amir said...

yana.. uplah gambar raya..heheh..sebok jek haku suh org up gmbr raya (sebab aku xde gambar raya..uhuk uhuk..sedih..heheh)

mama maman aka yana said...

IM...>> syukur dah sesangat kann..:)

eelobor..>> doa byk2 sikit tau.. hehehe

Ziana..>> kejadian yg pelik tp benar.. huhuhu

kak izan..>>insyaallah kak.. mana la tau rezeki terpijak kann..:)

maya..>> ada pic raya tp belum dpt dr photographer lg.. sabar.. hahaha

~ yus ~ said...

InsyaAllah, satu hari nanti dapatlah tu.

vios memang ringan bila di pandu, best dan mantop gitu. Kalau nak cilok2 pun rasa ringan....:)

izz iizza said...

ushh...ajaib pemandunya masih boleh berdiri gitu...bagus juga la vios ni kot..mesti belon dia dh keluar kan masa ni..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...