Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, August 9, 2012

Dalam Hati

Slm..^_^

Dalam hati...
sayu
pilu
perit
sakit hati
huhuhuhu
nak nangis dah rasanya..
nangis dlm hati jew br nih...
:(

bukan pasal raya sini.. tuh perkara biasa yg mmg kena hadap.. so sabar jew..

skrg
byk keja sungguh.. dlm byk keja tuh.. mama sebenarnya byk benda tak faham..
yer la kannn..

masuk sini.. first day dah cam kena pergi perang.. [perumpamaan]
masuk je kena buat tah apa2 tah.. mmg blur dan sakit kepala nak faham..
bila slow2 ada yg ajar br la nmpk sikit..
skrg dah kira laju dah.. tp yg peliknya
sini..
projek banyak main hentam jew.. eh bg pemahaman sendiri la yer..
jgn salah faham lak.. habis ai kena bambu lak.. eh

designer kena design.. eh.. mmg la keja designer pun tp harus la designer kena design follow engineer kannn
sebab hanya engineer gi tgk site dan masuk meeting..
designer masuk meeting kekadang jew..
:)

so sakit kepala.. ingatkan senang tp susah yg amat... huhuhu

skrg bila ai salah buat design dan fabrikasi.. habis kacau la kat site..
huruhara uols..
dah dari awal lagi perancangan utk projek dah huruhara
tak cukup kakitangan atau kakitangan yg ado suka buat tak nmpk je kesilapan...
tak ada yg nak highlight sebab takut nnt dia kena betulkan apa yg silap
mean.. taknak ambik responbility n taknak keja banyak
nak dpt gaji banyak dan keja senang2 jew

berlambak org gitu uols
mana fikir halal haram
tp sebab diorg pun bukan yg muslim kot

org muslim baik2 semua kannn
rajin keja
ambik keja sebagai tanggungjawab
ambik keja sebagai ibadah
kannn

bagus la gitu tau
nnt insyaallah gaji dpt pun berkat.
kann





~Mengadu ngan papa.. dia suggest cari keja lain.. eh.. senang ke..??
tp ai lak tak suka nak lari dr masalah.. nnt sesal tak sudah.. huhuhu ~






Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)



****************************

6 comments:

izz iizza said...

tarik nafas..lepasss..hihi...cuba bersabar ya dn cuba untuk selesai kan satu persatu masalah tu..fikir pasti boleh..:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

betul keje satu ibadah..

diana said...

dilema dalam pekerjaan..buat la apa yang dirasakan terbaik..

eelobor said...

semoga yang terbaik utk mama

ziana said...

Ala ma, sabar la dulu..alah bisa tegal biasa. lama-lama ok la tuh..tak ok kaluuu baru pikir lain..ha..ha.

Kesuma Angsana said...

bersabar lah, kerja kat mana2 pown sama aje, tpi kalau betul x boleh , fikir2 masak2 dn buat pilihan terbaik. KA will always support yek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...