Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 14, 2012

Raya Dah Dekat.. Tapi..

slm..^_^

Raya dah dekat.. tp..

~rumah bersepah ngan kain langsir (org punya) tak siap jahit2 lagi.. nih satu hal.. janji nak antar awal tp lambat lak dihantarnya.. sebab dah janji kena gak la jahit.. huhuhuhu.. huruhara.. tak suka..

~papa dah jeling2.. maklum la rumah cam tongkang pecah.. rumah sempit gitu la jawabnya.. huhuhuhu.. tak suka..

~kawan dtg umah hantar biskut raya, dia tgk kain yg mama jahit manik utk kwn biras mama.. terus nak suruh mama jahit manik.. aduh.. sakit kepala.. ckp taknak pun dia sibuk gak hulur kain.. aduh..

~kawan yg sama gak.. dia tgk ai jahit langsir, dia hulur kain langsir dia, suruh jahit jugak.. aduh.. parah makcik.. sakit kepala lagi..

~stress tak..?? hahaha

~bertambah ngan keja urgent kat office, aduhai.. camne nak raya dengan senang hati..??

~papa ckp apa..?? baik sgt mama kau nih.. semua org dia nak tolong.. tak reti nak menolak.. sudahnya rumah bersepah.. nak raya nih weiii... sambil ambil penyapu sawang dan dibantu ngan maman (menyibuk jew lebih budak tuh) menyapu sawang kat rumah nih.. :p ~





~Hati sudah tiada di pejabat.. terbang merayau2.. hahaha.. ~



Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)



****************************

5 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

huhuhu....tak smpi ati kan...huhu same la kita, ym pun umah....aduhhh...huhu

maya amir said...

tak sampai hati nak tolakkan.. tapi takpelah rezeki tu..mana tau, lps ni boleh amek tempahan besar2an..:) yana, kite nak wish slmt hari raya & maaf zahir batin.. hati2 di jalan raya ok..take care:)

eelobor said...

selamat hari raya buat mamayana sekeluarga

Kesuma Angsana said...

mmg nk dekat dah raya !. KA nak wish selamat hari raya, mohon maaf andai ada salah silap selama berblogging ni ye

izz iizza said...

kadang x sampai hati nak tolak kan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...