Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, November 19, 2012

UPSR : 4A 1B


Salam..

mesti ramai mak bapak berdebar kan.. almaklum la arini hari tahu result upsr.. hehehe

mama dah call dah adik mama.. adik last nih.. so result dia pun boleh tahan la.. kiranya lg baik dr akak2 yg terdahulu la.. tp dia sedih la sebab tak dapat seperti yg diimpikan.. impian nak dpt 5A tp dapat 4A 1B.. dok menangis2 dalam tipon.. hehehe

ok la tuh.. dulu mama dpt straight B pun dah melompat gembira janji dah lulus.. ada aku kesah semua A itu.. hahahaha.. dasyat penangan bdk2 bijak skrg eks.. maman camne la.. jgn diikut kerenah mama dulu2 sudah.. hahaha

cite kat papa maksu dpt result gitu.. dan-dan papa suruh kasi award.. eh.. mama takde pun janji2 ngan maksu ok.. tp sian gak kann... so mama ingat nak kasi jugak la tp tak tau nak kasi apa.. nnt tanya dia apa dia nak.. jangan mahal2 sudah.. takmampu nak layan nnt.. kannn..


nih pic lama nih..


maman with maksu yg selalu kena buli ngan anak buah.. hehehe





~Tahniah adikku.. Nurin Afini. Kejayaan didunia diharapkan disamaratakan dengan Kejayaan Di akhirat. amin.~




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

11 comments:

Kakcik Nur said...

Tahniah Maksu. Perjalanan Maksu masih jauh lagi. Teruskanlah berusaha. :)

JaSSNaNi said...

congrats.. :) berjaya dengan cemerlangnya... :)

mama maman aka yana said...

kakcik dan Jassnani..>> insyaallah dan alhamdulillah..:p

Qhaifa Nur said...

tahniah...
moga terus cemerlang lagi......

lienda said...

tahniah,teruskan usaha yea.....

maya amir said...

yana ade lagik adik kecik eh? yana kakak sulung ke? tahniah adik nurin afini:) 4A 1B tu kire dah cemerlang lah tu:)

mama maman aka yana said...

maya..>> hihi.. ai anak sulung dr 9adik beradik.. tq dear (on behalf moksu)

Kesuma Angsana said...

tahniah masa depan masih pjg, boleh cuba lagi!

mama maman aka yana said...

KA..>> mekasih.. insyaallah

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. tahniah buat maksu.. result yg bagus juga tu sebab bukan senang nak dapat macam tu tanpa usaha..

nik ros said...

ok la 4A tu. ingat ni permulaan jea.permulaan tuk kejayaan ok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...