Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, November 27, 2012

Kerja-kerja-kerja


Harini keja cam biasa.. keja banyak cam biasa..

tp yg buat takbesh ialah.. phone buat hal.. dr semalam dok line sos jew.. tolong la.. takkan nak tipon baru lak nih.. botak gini.. :(

nih ambik dr google..

sebijik masalah cam mama.. nak kena godek2 jap.. huhu


Arini ada staff dr germany, technical support sebab kami skrg mmg ngah kurang tangan dah nak buat.. lg2 yg ada like me nih bukan la expert.. masih kucar kacir lg buat keja.. sian me..

nak tepek pic dia pun takleh.. bb buat hal, cam tom cruise uols.. hahaha.. cuci mata la dlm sebulan.. tapi tua dah la.. kikiki

ok.. itu jew...nnt sambung lg tau.. hehehe






Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

3 comments:

Kakcik Nur said...

Nak yang baru kot!

mama maman aka yana said...

kakcik..>> aduhai.. maybe kena tukar simkad nih.. huhu

mama aryan said...

dah tgk tom cruise tu kat entri td..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...