Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, November 29, 2012

Tahniah Adikku


pic curi kat fb dia.. kiki.. harap dia tak marah..
suka tgk pic nih sebab tokma dan tokbah ensem sekali dlm pic nih.. hahaha

Tahniah Nurhidayu adikku, berjaya menyudahkan degree dan terus menyambung ke master dlm bidang yg beliau minati.. #janji nak belajar..

biar la belajar eks.. wlpun usia dah banyak.. kikiki
single n available.. masuk bljr smbil cari2 calon.. hahaha.. katanya yer.. mama tambah2 sikit2 bagi ada rasa jew.. hahaha



#abis pic puak2 kita msk dlm blog nih.. biasa la kann..
:p







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

7 comments:

mama aryan said...

tahniah buat adik mama yana..

*azni* said...

tahniah..bagus la ada keinginan yg tinggi utk smbg belajar..

Kakizan Omar said...

alamak tak leh komen kat blog akak ekk... naper ekk.. sebab blogger lain ok plak.. hihihih.. tak mainlah block diknon... cu try lagi.. :D...

Anyway tahniahlah kat adik mamayana.. :D

syiela said...

tahniah buat si adik

ariana said...

Tahniah .tentu bangga sgt. family kan..:)

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

fiza said...

Tahniah buat adik akak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...