Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, November 8, 2012

Susana Perayaan Kian Terasa


pic ambik kat lobi office.

cantik kann.. :p


gara2 snap pic nih ada sorg brader senyum2 kat mama..

hehe..

sy jakun kah...???

tak kisah la janji ada modal ai update entry.. kannnn

:D







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

9 comments:

JaSSNaNi said...

semalam bawa anak2 kuar makan dinner.. anak sulong pun tegur.. ehhh.. kenapa banyak lampu pelita.. :) mama terus jawab.. sbb nak deepavali next week.. hmmm so wane wani dah jalan skrg ni..

JaSSNaNi said...

psttt..
iyo lah.. sama kapal rupanya kita.. dok mana ni? ceewahhh..

mama maman aka yana said...

jasnani.. nnt kasi email.. hehee

JaSSNaNi said...

jassnani@yahoo.com.my
add kat YM.. senang chat..
kalau nak add kat fb.. cari norahnani ismail :)

ariana said...

yg paling best sbb kita pun dpt cuti sama..hihi

Hanis Azla said...

kreatif betul yag buat kolum tu kan.. hari tu time merdeka pun ada kawan2 yg buat hiasan kolum kat ofis ni.. cantik.. cukup teliti mereka membuatnya..

Madam Sooyaree said...

Cantik! Sini hampeh, satu ape pun takde. Xmas nye benda ade lah, hahaah

Zie Madini said...

lawa lah :)

eelobor said...

hehehe...sama kapal gak nih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...