Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, November 14, 2012

Konvo


slm..

mood nak bercerita tak berapa sesuai.. busy uols.. so tepek pic jew la.. lgpun rasanya sama jew kesahnya bila anak konvo kann.. hehehe

mama ambik port depan sekali.. dasyat kannn.. maklum la first time anak kunun2nya buat persembahan.. tunggu punya tunggu takdo pun.. hahaha..



ok nih masa anak2 pra sekolah masuk ke dewan selepas tetamu terhormat smpi.. senyum je la..

ni lak masa dia nak turun ambik sijil

smile maman..:D

senyum lg.. sebenarnya mama dok sibuk try setting kamera.. ahaks..
tp dia tetap senyum

sambil2 tunggu giliran pun sempat menjenguk mama

terima sijil sudah..:p
alhamdulillah

:p









Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

5 comments:

munna said...

anak2 konvo sekarang dah mcm nak ambil scroll deggree je kekdahnya.... untung anak2 skrg ni

maya amir said...

ololo comel, tunggu giliran, sempat pusing belakang kat mama die..heheheh...

azieazah said...

Tahniahhhh! bestnya dah dapat "ijazah" heheheh

akubiomed said...

Senyum sahaja sepanjang penyampaian sijil. Tahun depan masuk tahun 1 dengan cabaran yang baru?

Kesuma Angsana said...

wah2 tahniah yek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...