Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 30, 2012

Punca Rezekiku








Salam..

Sudah dua tahun, mungkin ramai sudah mengenaliku.. #muntah color blocking eks.. hahaha

*tak caya blog mamayana dah dua tah eks.. :)

Hari ini ingat nak buat perdedahan sikit pasal kerjaanku hari2, minggu2, bulan2. hehehe. Bukan la kerja yg istimewa apapun, biasa2 jew.. bukan kerja senang dan jugak bukan kerja susah.. eh.. kalu la hari2, minggu2, bulan2 kerja senang.. mmg takde erti stress dalam hidupku.. hahahaha

Kerja sekarang banyak beza dengan dulu, tp dulu2 pun pening2 jugak.. hahaha.. tp cite yg sekarang sudah.. sebab apa nak cite.. sebab sekarang pening2 lalat buat kerja belum pernah buat dan sekarang kena pecah2 lemak utk faham camne benda nih nak siap.. hahaha.. kompom pasni terer arr.. kah-kah-kah..

skrg berbekalkan motivasi 'KITA TENANG KITA MENANG' insyaallah.

Apa yg sebenarnya tugasan mama kena buat..??

ok.. nih dia penjelasan bg pic diatas.. skrg mama kena siapkan ramp (laluan yg menghubungkan dr level bwh ke atas.. ala yg korner baring tuh).. nih proses bukan senang tau.. hahaha.. mama kena design acuan yg sesuai utk bina ramp tuh.. :)

org bahagian engineering/construction tau arr benda nih..:)


kena siapkan setiap level mcm nih.. yg nih level 1 ke level 2

skrg kena siapkan dr level 2 ke level 11..

mampu ke ai nih uols.. huhuhu



ok sambung keja.. tak siap karang.. buat cincau2 runtuh lak ramp ai.. hahaha



:p







5 comments:

fiza said...

Autocad kan ni kak. Akak pelukis pelan erk ☺☺

mama maman aka yana said...

FIZA..>> yer sayang.. hehehe

mama maman aka yana said...

baguznet..>> dulu keja ngan consultant tau lukis je.. skrg ngan sy lak kena design 'dirikan' benda tuh.. belum kompom lulus lg tuh.. hahaha.. ada berani ke..?? eh kaya eks umah ada ramp bagai.. berapa tingkat nih.. hahaha

diana said...

Sumpah tak paham...hehehe.

ahkakbatik said...

adik lelaki ktek pun pelukis pelan... terpana ktek nengok jari/tangan dia bila melukis... laju sungguh. Dulu dia selalu buat part time job kt rumah.. ada je projek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...