Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, November 1, 2012

Suggest Plez..


Salam..^_^

bila tamak selalu haloba.. kannn..

nak korang suggest blog2 yg lalu dibaca dan besh dipandang.. pless..

tp takmo la blog2 jual barang.. pasai ai kan mudah tergoda dan mudah memboros.. hahaha




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)

****************************

8 comments:

Kesuma Angsana said...

jom jln2 blog KA hehehe

mama maman aka yana said...

KA>> im coming..:p

Anonymous said...

Salam mama yana, seronok baca celoteh anda. Cuba pergi ke ibuseparuhmasak.blogspot.com. Tapi maaf, tiada masak2, tiada bling2. Saya berkongsi sesuatu yang agak berbeza. Tak tahu mama berminat ke tidak

mama maman aka yana said...

Anonymous..>> insyaallah..:p

Hanis Azla said...

blog fillanie pun best juga.. seronok baca celoteh dia..

Tihara said...

as salam

ke blog saya jum..hehe
btw saya ske baca blog anak mat nor aka jebon tapi dia jarang updet :)

mama maman aka yana said...

Hanis Azla..>> blog akak pun besh..:p
but sy pun bc gak blog dia.. hehehe

Tihara..>> yer la.. lama tak nyingah kann.. nnt eks kita singgah sori berbanyak yer..

nnt kita try gi blog yg u suggest tuh.. hehehe.. tq dear..

eelobor said...

Yg penting jgn lupa baca kat blog saya tau

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...