Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, November 29, 2012

Dah cantik pakai tp nak buka jugak.. sayang betul



Rossa Akan Buka Tudung Semula Tahun Depan




Selesai pulang dari menjalankan ibadah Haji beberapa hari yang lalu, penyanyi Rossa kelihatan auratnya lebih tertutup dengan mengenakan tudung dan baju yang panjang. Dengan penampilan barunya, membuatnya kelihatan lebih cantik dan berseri.Namun demikian, Ibu kepada seorang anak ini mengatakan bahawa tudung ini hanya sementara.

"Kerudungnya bukan permanen, awal tahun depan akan buka, tapi kalau baju akan lebih tertutup," katanya pada saat perjumpaan pembukaan outlet DIVA, Central Park, Jakarta Barat, Isnin 26 November 2012.

Walaupun hanya sementara, Rossa mengaku ada keinginan untuk menuntup auratnya. Namun, pada saat ini, dia masih perlu memperbaiki diri atau menyiapkan diri. "Insya Allah, belum tahu pasti, harus ada kesiapan,"katanya dengan ringkas.

Rossa juga menginginkan pasangan yang baik dan seiman.

info: email.




~Sayang kann.. dulu dia pakai tudung sebab nak gi umrah dan bila blk umrah tetap bertutup.. tp dlm gitu still dia nak buka jugak.. huhuhu ~








Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

13 comments:

Pida said...

Doakanlah agar dia terus mendapat hidayah Allah ;)

ariana said...

Syg ye.padahal pakai tudung pun tetap cantik menawan...

syiela said...

tak leh nk kata apa........

Kakzakie said...

Moga bila tiba tahun depan dia pun berubah hati terus tak jadi membuka... kita doakan.

Kakizan Omar said...

semoga hatinya terbuka satu hari nanti... amiiinn

Kesuma Angsana said...

doakan sajelah ye

Qhaifa Nur said...

hati belum bersedia lagi...

fiza said...

Lor....sayangnya. kan nampak manis bila bertudung.

ieda said...

ya allahh boleh gituu erkkk
huhuh
sib baikk anak dia allah bagi buat selama2nya ... kalau bgai kejap2 macam dia buat kat tudung macam manalahhhh erkk
hurmmmmmmmmm
doniaaa oh donia !

azieazah said...

Artis Malaysia kita pun apa kurangnya. Ramai gak yg macam tu.

محمد رازيق said...

cantik bila rossa bertudung. moga terbuka hatinya untuk memakai tudung sepenuhnya

Putri said...

zaman sekarang ramai yg jadikan tudung hanya trend semata-mata

Aju Mohit said...

alahai smg hatinya tetap nak bertudung

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...