Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, November 6, 2012

Mood sudah mari nak mengoogle.. link plis.

slm..

Hati remuk redam
hati kecewa.. sangat frust.. tp taknak up dlm blog sebab fikir nnt org akan fikir ai menunjuk2 sebab guna bag mahal (bg mama dah mahal dah.. first time guna yg mama kira mahal) mahal lg sebab hadiah berday mama thn nih.. pakai baru tiga bulan dah rosak... frust uols.. huhuhu.. tp bila baca entry INI
terdetik dihati.. rupanya ramai org yg feeling cam mama.. bag mahal bg mama tuh pun mahal jugak bagi dia.. so normal la kiranya mama nih kann.. akak hanis.. jgn marah yer sy linkkan entry akak kat blog sy nih.. hehehe..

bila dah rosak sy simpan diam2 kat rumah.. hari2 tgk jugak.. hari2 jugak remuk hatiku.. huhuhu..

harini ada mood nak mengoogle handbag.. tak kira.. nak google jugak.. hehehe

tp tak banyak yg berkenan.. kalu ada pun yg tak terjangka dek poket..
geram sungguh dihati.. hukhuk

kita looking for handbag yg tahan lasak.. murah dan terberkenan dihati.. ada sapa2 boleh kasi link tak..?? hehehe

kita tak pernah beli ikut online.. kita nak survey rega jew.. ada tak..??
sila la ulur2 kat sini eks..

mekasih..

:p






5 comments:

Norhaizan said...

rosak teruk ke yana?..tak boleh hantar repair ke? sayang jugak baru 3 bulan pakai.
kalau nak beli yg baru, beli lah kualiti benar2 tiptop org kata alah membeli menang memakai.

mama maman aka yana said...

Rasa cam nak menitiskan airmata.. sesal lg sebab itu hadiah dr papa kan.. huhuhu

Chik Att said...

Yg online ni mahal2 ....tak mampu . CA pakai yg murah2 jaaaa

jeBateja said...

Alaaa....beli jerk biar mahal pun...kalau dah rosak tu...tak de rezeki...kita tak de link bag...kalau spare keta ader le...maw..??...ahakz

Yati Omar said...

salam kenal. blogwalking sini.

kalo nak survey handbags kan..salah satu famous blog ialah blog princessV. mcm2 handbags ada situ dan harga kira among the cheapest lah jugak tapi survey2 lah jugak lagi blog2 lain...compare harga.

jemput singgah blog saya :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...