Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 2, 2012

Perancangan Hari Minggu ni..


Salam..

Hari minggu nih pasti mama ponat sgt.. pasai apa..?? pasainya.. hari sabtu ada konvo maman (pra sekolah) dan hari ahad lak ada kenduri ex-office kat n9.. so akan makan ganggu masa utk kerja2 lain yg selalu nak buat hari minggu kannn..

hari sabtu tuh sure dah ambik masa mama sekerap hari... so maybe malam nih kena usahakan membasuh kain baju, tp tgk gak kain bj arini kering ke tak.. sebab ujan jew skrg nih kann.. sambil2 tuh ai kena menjahit.. menyudahkan baju SIL nih.. aduh.. berlari2 nih.. umah sepatutnya dah kemas sebab maybe by next week ada tetamu.. aduh.. rumah cam bangsal kambing ok.. nak kena kemas.. nak kena kemas.. huhu

ahad nnt sure makan masa satu hari @ belah petang dah smpi umah.. penat lg tuh.. :(
paling memeningkan ialah manik baju org tuh.. dia dah tanya2 dah.. aduh.. mama nih yg malas nak ambik bj org.. sebab takleh nak rushing2 utk benda tuh jew.. urusan berlambak2 lg.. minat tuh mmg minat tp kalu baju sendiri kalu jahit berbulan2 pun takpe kann.. kalu org punya so faham2 la kannnnn.. :p (aritu masa dia kasi baju.. katanya.. 'take ur time.. ok' puiii...)

masalahnya dok tanya2 maman, maman kompom punya sibuk2 mengejar mama siapkan baju tuh.. kunun2 org tuh dah marah dah kann.. eh marah dah ke..?? hahaha.. mama kalu jumpa dia pun mama buat donno jew.. dia sendiri tak tanya kita kannnn.. (jahat kan kita.. )





pic frm google.
#new entry without any pic like so empty..#



4 comments:

JaSSNaNi said...

yess.. esok pun nak berkemas sikit2 rumah... tapi esok gak nak gi jalan2 umah kakak.. tengok lah.. tak wat kemas2 esok.. wat hari ahad.. ehehe

azieazah said...

Kena la atur kerja berjadual ya? Kalu ambik tempahan, kadang tu orang mulut manis jer, tapi belum sampai seminggu dah tanya-tanya. Sangat vosan, kan?

eelobor said...

Superwoman

jeBateja said...

Ishhh...baju org...kena gak siapkan...amanah tu.....ahakz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...