Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, November 22, 2012

aptb


ok.. nak cite sikit.

ai baca komen fb kwn.. pastu tanya dgn hubby

me : aptb tuh apa eks.. what the..?? *berlagak jew tanya kann.. hhehe

dia : hahaha.. tuh pun tak tau..??

apa pun tak boleh

me : apa maksubnya..?? jgn la gelak..

dia : aptb tuh dah lama dah org guna.. time org guna irc lg.. hahaha
apa la..

 apa pun tak boleh
pun tak tau...

me : hahaha.. mana la ai tau.. ai bukan kelahiran irc pun.. dunia ai dunia blog.. hahaha

apa pun tak boleh

oh.. kekadang slow jugak diri ini eks.. hahaha

apa pun tak boleh


sweet tak.. aptb pun tak tau.. hahaha.. :p








Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

8 comments:

Mrs Lurve said...

mama..mula2 tau sal aptb nie bila kat ofis letak wifi, pelik gak, sekali tnya kenapa wifi nie letak nama aptb..haa brula tau maksudnya apa pun tak boleh hehehehe

Kakcik Nur said...

APTB tu semakin popular kebelakangan ini. :)

محمد رازيق said...

saya pun tak tau kak. hehe. sebab dulu tak biasa guna IRC

izan mama mia said...

aptb

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

apa pun tak boleh..aptb next time tulis gitu jer ler kan..senang

diana said...

saya tau...
tapi tak tau nak guna time bile..muahahha

azieazah said...

Saya pun tak tau, tapi sejak Pak Yus Kumpulan Jambu selalu dok sebut, baru la tahu. Rupanya lagi awal dari itu ya...

NM02 said...

zaman teknologi berkuasa tinggi, bahasa pun makin singkat... hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...