Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, March 22, 2013

Percutian @ Medan : Trip Percubaan

Assalamualaikum...

Sebelum pergi, macam2 dlm minda, bila free je sibuk surf pasal tempat tuh.. ada yg memuji ada yg mengeji.. tp tiket flight sudah beli, hotel sudah booked.. hadap je la kann.. dalam hati berdoa agar tidak menghadapi cabaran2 yg pelik kat tempat org.. penakut kan ai.. hehe

Sebenarnya kawan sama kerja booking ke sana dan ajak kitaorg follow so mama fikir ok la kann.. kami booking tiket firefly pakej bersama hotel...




This is my first trip with flight and first time out from malaysia..obersea gitu... first timer la kann.. tak ada pertama takde yg kedua.. gitu.. percubaan ini pun nampak gagah sebab follow kawan.. kalu sendiri maybe smpi kertu pun takde.. hahaha..

Ambik masa nak siapkan satu entry, sekarang tengah busy, almaklum cuti sampai tiga hari kann.. ada lak kawan cuti sakit sebab jatuh motor, ada yg nak berhenti so dia dah tak kuasa nak buat keja.. gitu.. so nak taknak kena gagah jugak dtg keja.. nak kena kaver kawan2 yg bercuti.. huhu

Sekarang lak nak pilih2 gambar pun tak sempat.. insyaallah nnt mama upkan entry yer.. sori jika ada yg ternanti2 entry medan mama nih... cehhhhh sgt org tertunggu la sangat kann... hahaha


  :)




6 comments:

diana said...

00oooo..pi medan rupanya..heheh

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

n O e s u h a i m i said...

wahhh yana g obesea...apa lg snap gambo2 byk2..semoga berhepi2 di sana..ayam penyet satu (ade ke kt sana?)

AyueJean AJ said...

Seronoknya cutiiiii..

JaSSNaNi said...

wow.. ke medan rupanya ... bestnyeeee.....

che mid said...

kelakar nyya " dah nak behenti tak kuasa nak buat keje".. anyway, selamat terbang dan mendarat .. bawa ole-ole manyak-manyak..sangkut kt bontot kapal pun tak pe, sampai atas umah che mid lepaskan.. che mid tadah kat bawah ha ha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...