Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, March 7, 2013

Apa pendapat korang...

Assalamualaikum...

Sebelum nih.. kita sentap sebab kantoi kannn.. kantoi pun sebab tgk email jew kot.. hahaha... abaikan kita kantoi tgk apa.. yg pastinya page kegemaran ramai.. kahkahkah.. 

ok.. disebabkan itu.. org it ditugaskan block youtube, mudah, twitter, facebook dan seangkatannya.. sian kawan2 yg lain.. sebab me diorg takleh nak bersosial.. kiki.. nasib badan la kannn

tp.. ok.. 

tp sehari dua jew... pastu boleh jew buka balik.. nampak.. wlpun dah dikatakan block masih lg sudi cuba2 nak try buka.. hahaha.. sapa la eks.. kahkahkah

ok.. jika dikatakan diorg guna system utk tgk persentage usage internet each person kat kampeni nih kann.. adakah menjadi kesalahan jugak jika sy nak jugak buka benda INI sebab cam ketagih dah nih.. hahaha.. lepas tgk kita delete la history... boleh lg ke diorg detect..?? nih semua gara2 movie 'I miss u' la.. dah jadi missing them both.. hahaha... ada termiss episod tuh yg jadi sasau nak tgk.. gitu.. hahaha



tolong la konsult me..?? rasa cam nak buat jew.. boleh tak.??


  :)





3 comments:

n 0 e s u h a i m i said...

mama...boleh je detect..bila video streaming..makan bandwidth banyak..tiba2 je high...hehehe

mama maman aka yana said...

noe suhaimi..>> noted. ok tak buat.. hahaha.. tq dear

mama aryan said...

dah lama tak tgk citer korea..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...