Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 15, 2013

Sentap

Slm

Bila salah sendiri, makanya takleh nak sentap. Bila kita dalam keadaan diperhatikan kita pulak kantoi makanya takleh sentap.. Kiki

Sabar jew la. Kita jew salah, org lain elok2 je. Padan muka. Nmpk sgt kita nih gengster.

Ada gaya takleh nak bergalak2 update blog pasni.. Ada mata mermahati ok.

Selama nih kita suka buat donno jew.. 'Suka hati aku la kannn' kiki.. Sekarang kena ambik mood jadi pelakon yg berbakat besar. ;)

Amacam berjaya tak..??

Anggap tegurannya adalah teguran dari Nya.. Maybe banyak yg laro kot selama nih. Insyaallah.

;)



*susah eks kalu bos dok kat belakang.. Silap sikit dpt email suruh minimun usage internet.. Huh.. Dengki ko oram la tuh.. Kikiki



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

diana said...

pulak dah..sabar je la..
kedekut jugak ye?/hehe

sW33tdARLiNG said...

aiyoohhh politikusss tikus... dengki jer tgk kebahagiaan orang laen.. diri sendiri tak bahagia lettewwwwww....

sampai skang ni, kita dah berenti keje dari situ pun, dorang kaco lagi blog kita tawww... kesian kat org camni.. huhu

eelobor said...

Huhuhu....teguran yg baik boleh diambil

Namee Roslan said...

hehe. sabo kak sabo. :D

azieazah said...

Itu lebih baik dari company yang langsung tak kasi staf ada internet... sedih!

CeqGu said...

hihihi nak gelak plak baca ayat akhir tu

jeBateja said...

waka...waka....hakikatnya....layari internet waktu kerja yg bukan urusan kerja...tetap salah....kita terima jerk lah...kalau dah salah....ahakz...ustad kata...kalau kita megaku salah atas salah silap kita....bertaburan setan larik....so...apa lah sgt kan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...