Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, February 14, 2013

Buku Merahku

Assalamualaikum...

Hari jumaat lalu, kita cuti kunun2nya sebab nak balik kampung awal. Nak lari dari jem sebab tau ramai yg balik kampung kann..?? hihi... 

Tp perancangan kita tak sama ngan perancangan diatas sana kann... tertulis hari jumaat tuh mama kena gi ke tempat lain dulu.. gitu..

Hari ahad sebelum tuh... kita dah try gi kat Putrajaya tp tutup... ada cite kat SINI... ala ada org bengang ngan kita tuh!!!!... hehe..

Tau2 pagi jumaat tuh, dia sibuk ajak gi sana balik.. katanya nak setelkan mama punya dulu, tp disebabkan belum kemas baju apa lagi so dekat kul 10pg baru gi sana.. ramai org wlpun sepatutnya cino2 nih balik kampung dah utk makan besar.. hari tuh buat kat puchong perdana jew.. senang dekat je.. :)






Tunggu punya tunggu, dekat kul 12pg offline lak.. gi tanya sempat ke idak.. org tuh nak solat jumaat lg nih.. tp pegawai tuh suruh tunggu.. kami pulang tepat2 kul 12.30 tghhari.. tp kena datang balik kul 3 untuk ambik passport.. yer... buat passport uols.. hahaha.. ramai betul orang buat passport.. siap ada yg datang ngan beg besar lagi.. gamaknya nak balik kampung tgk2 passport dah expired.. kena la renew dulu.. gamaknya.. :)


Datang balik kul 3lebih.. setel tepat2 kul 4ptg.. huh.. berpeluh ketiak menunggu benda nih.. sabar ajew la






Nanti kena bawa anak lak kesana.. aduh.. berpeluh ketiak lagi... buhsannya... :(


*will be continue.. kiki... bye2.

8 comments:

jeBateja said...

Wow....nak poei mano ni...???

ahkakbatik said...

hang nk blk kg renew pasport? hang kat lambok ka selama nih? !!!!

mama maman aka yana said...

jebateja..>> ada la.. kiki.. nnt tau la jugak... :)

ahkakbatik..>> kalu kat lombok.. takyah renew passport kak.. bayar pastu naik bot.. kiki

Siti Asiah said...

nak p makan agin kat oversea yea..bestnye

LiYa HaNiF :: said...

Amboiii syoknya nk p holiday..

hainom OKje said...

Wah nak berjalan jauh ni nampaknya...OKje pun tak de lagi...

mama maman aka yana said...

siti asiah..>> takde yg besh jika first time nak kuar makan angin jauh dr negara kita.. duit kuar cam air.. pening tau.. :)

Liya hanif..>> syok dah jadi no dua dah.. yg first nih pening nak kuarkan modal dulu nih.. kiki

hainom okje..>> takde la jauh mana pun.. dekat2 dengan negara kita juga..

mama aryan said...

wah..nak g makan angin kat oberse tu ye..best3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...