Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, February 16, 2013

Kenapa lelaki dan wanita berbeza..


Assalamualaikum...

Kenapa lelaki dan wanita berbeza..

Ada sahabat (lelaki) mengadu.. mengapa wanita (isteri) sukar nak melayan kehendak lelaki (suami)..?? Adakah sebab wanita ini sudah hilang mood..??

Siapa la saya jika nak berbicara tentang ini.. sy pun wanita jugak.. ada macam2 kekurangan diri.. huhu

tp terpanggil dlm diri utk menasihatinya.. utk lebih dia memahami hati wanita.. utk dia lebih sayangkan wanita.. mana tau kann.. kot2 pasni dia takde nak uh-ah-uh-ah.. psl wanita.. kannn..

wanita nih unik.. mama sendiri merasakan begitu.. dlm kesukaran hidup.. kami tetap dlm benaknya hanya la utk mengembirakan insan disisi.. betul tak..??

jika pasangan lebih memahami.. mendengar kata.. maka berkali2 dia akan membalasnya dengan apa cara sekali pun..

:)





***********************************************


kedengaran cam queen control tak nasihat kita... eh.. kata kita queen of him heart eks.....

;p

4 comments:

Cik Tia said...

hakikat .. lelaki dan wanita memang berbeza .. kuncinya , saling faham memahami :)

eelobor said...

Baru nak hayati cerita dah abis.... huhu jangkakan entri penerangan yg lebih panjang.

azieazah said...

Lelaki yang menghargai ibunya dan kakaknya dan semua sedara perempuannya, akan turut menghargai isterinya seperti itu juga.

Kesuma Angsana said...

mestilah tapi lelaki & wanita saling lengkap melengkapikan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...