Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, February 13, 2013

Sengal

Assalamualaikum...

Kalu entry sebelum ini kita Janggal tp berderet2 ayat mengalahkan karangan budak ambik spm.. maka ini entry bersambung dengan Janggal la jugak.. kiki.. mood kelaut nak buat keja.. susah wei jenis jiwa mandung tak tentu arah nih.. :)

Harini kerja yg mendesak sebab minah jerman nih nak balik kg dia.. walaupun bukan kerja yg urgent sgt pun layan la jugak.. dalam pada itu kita lebih banyak mengambil masa utk belek email yg lama tak terusik.. buka blog orang... komen sikit sebanyak.. takde mood lg nak komen benda apa.. boleh gitu.. kikiki.. sengal je arini.. weng semacam.. kiki

badan penat otak pun malas nak berfungsi.. letih sgt.. semua kawan cakap muka kita nmpk sgt penat.. huhu.. sabar jew la.. bateri weak.. :)



Sehelai kaftan bercorak batik buat gaby yg nak pulang ke kampungnya di jerman.. moga2 dia suka la.. masa kita tunjukkan kaftan nih kat tokma.. tokma gelak.. katanya.. 'ore jerman nak pakai masa bila wei baju kaftan.. tempat dia sejuk kann..' tp kita berpendapat.. hati kita ikhlas nak bagi.. so kita bagi la jugak.. sebenarnya nak cari yg lagi ekslusif tp tak sempat sebab masa limited dan banyak kedai/butik batik tutup.. hentam je la labu.. sejauh manakah ikhlas mu mek yana..??? omg.

kasi sudah.. dia pun sudah ke klia nak naik flight.. so redha jew.. apa pendapat korang..?? hahahaha... sengal kannnn


 :)

3 comments:

diana said...

ok pe...hehehhe

diana said...

ok pe...hehehhe

Kakzakie said...

Tempat dia ada 4 musim ada masanya ianya sesuai utk dia pakai. Cantiklah tu:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...