Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 26, 2013

Day 1 : Percutian singkat kami.. ;)

Assalamualaikum...

Seronot beronot ronot walaupun 1 hari setengah dan satu malam jew... kiki... terlebih pulak kita nih khen... hari nih dah keja.. byk benda nak kena settle, tak tahan ari2 org site ataupun projek manager bertanyakan progress... huhu...

Kami menginap kat Duta Village Beach Resort.. berdekatan dengan pantai Balok, Kuantan... mama tgk kat Agoda je.. boleh tahan la bilik dia.. kami minta extra bed so harga lain la sikit.. ada breakfast dan ada kolam renang utk kanak2.. so seronok la maman wlpun mula2 tuh segan2 nak masuk kolam.. dah masuk lupa diri terus.. hahaha..

Apa2 layann pic nih... 


















nnt kita sambung lg.. kiki.. saje2 nak buat entry tepek pic.. takyah nak naip lama2.. kiki

and tahniah kawanku NM02 berjaya meneka dengan tepat.. 100markah buat anda.. ;)



6 comments:

diana said...

markah je ke..ringgit???hheheh

diana said...

markah je ke..ringgit???hheheh

jeBateja said...

Pehhhhh...hensem....den tak suka laut...tapi suka kolam...tapi tak taw berenang...so...lepak kat kolam kanak2 jer lah...ahakz

eelobor said...

best nya dapat habiskan masa bersama keluarga sendiri kan...

Kesuma Angsana said...

yg nptg dapat enjoy satu familykan

ieda immi said...

seronok .. walau singkat ..
janji semua happy ! ;)

bilik cantik ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...