Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, February 6, 2013

WW | Wig scarf

Assalamualaikum...



sumber : twitter wardina





***********************************************

fesyen yg menyesatkan nih..

minta2 jgn ada yg terpengaruh la yer kawan2..

tudung dah menyerupai rambut.. baik takyah pakai tudung.. sama je hukum dia kann

haram pakai benda yg menyerupai apa2 untuk kununnya nak tutup rambut..

nih terang2 pulak serupa ngan rambut jew... berkaler pulak tuh... 

macem2 dugaan dunia akhir zaman nih...

;(


8 comments:

Mrs Lurve said...

a'ah nmpk mcm rambut..wpun bewarna oren

Aziela said...

Lagipun, tudung bukan sekadar untuk tutup rambut. Kena tutup leher, tengkok, spotlight dada segala pun kena cover juga kan.

AyueJean AJ said...

AJ pun share benda ni tadi...
Memang tak patutlah buat tudung macam ni......
Tapi AJ taknak komen lebih2... AJ sendiri pun freehair....

Kesuma Angsana said...

x minat langsung KA

Suliana said...

Ada jg tdg pesen ni ye. Ish ish ish. Minta simpang.

ahkakbatik said...

kaktek tengok 2-3 kali sebab sekali pandang tak nampak macam scarf langsung. mengarut ek.

sW33tdARLiNG said...

mcm2.... huhuhu

baguznet said...

ini lebih kepada fesyen je ni berbanding apa yg dituntut oleh agama...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...