Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, February 20, 2013

Aku tampar karang kan..

Assalam.. ^_^

Rasanya korang ada tak habit yg kureng sesuai... Me ada.. Bad habit sgt.. Jgn ada yg ikut tau.. Bahaya.. Kiki.. Kita suka sgt dok cakap.. 'Aku tampar karang kan..'

Teruk kannn..?? Sekarang like perkataan itu dah selalu melekat dikepala dan selalu sgt kuar dibibir mama nih..

Kalu terkejut ke.. Perkataan tuh cam dah jadi bahan latah lak..

Nih sebab gara2 geram ngan org2 site yg tak reti bahasa.. Asyik reti push nak cepat je drawing sedangkan kita nih kena gak check whether betul ke idak.. Org site suka berjanji.. Bagi gula2 nak kontraktor diam last2 org design yg pening nak kena buat.. Si kontraktor lak cam budak br nak kena buat projek lak gayanya.. Semua tak reti.. Semua nak detail drawing.. Kata expect.. Kaum cino nih reti bercakap tp buat keja satu pun tak betul tp disebabkan kepandaian mrk bercakap makanya nampak la mrk nih BAGUS..

Yg nampak tak berapa BAGUS yg ini la.. Yg menulis entry nih.. Mmg tak bagus, lembap la, asyik buat salah la.. Camner tak salah jika buat keja pun kelam kabut.. Salah mrk tak nmpk.. Selalu tak pernah kasi info yg lengkap.. Reti minta nak siap je.. Ingat robot ke del.. Kalu robot pun dia boleh meletup sebab org kasi arahan salah... :)

Geram.. Geram sgt.. 'aku tampar kan'..(Ngan muka serius cam org nak lepaskan geram) Takut tak..?? Kiki



*kena la menaip kat tipon jew skrg.. Sabar jew la.. Kiki.. Nak update resume pun tak menyempat... Hahaha

;)



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

diana said...

sah le ni bila balik umah je cepat2 online..heheh

Nazayiena Ayiena said...

Harap byk bersabar ya dlm kerja harian,susah jugakan klu kerja dgn org camtu.

Bitt (double IS) said...

aduhaii sabau erk...tapi tetiba terlepas kat depa haru gak tuh...hahaha mesti depa takut gak ler...

Kesuma Angsana said...

kerja makan gaji gitulah saba jelah ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...