Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 19, 2013

Puchong Banjir Mama DiCari

Assalamualaikum...






Sumber Pic: Sini


Ramai dah tau pasal itu banjir kann... sampaikan saudara kat pahang ada call tanya kot2 kami tengelam banjir ke tak.. my sis kat terenganu pun sms bertanya khabar.. Ada yg sayang eks.. seronot tau.. :p

Alhamdulillah kami sekeluarga jauh dari banjir tuh tp kalu mama keja tempat lama mmg merasa la jem 3jam di Lebuh Raya Puchong tuh.. kiki.. papa yg balik dari shah alam pun sangkut teruk.. kesian yg 'merasa' jem semalam.. lagi 'terasa' kalu kereta digelangi air.. kannn.. tahziah pada yg terlibat yer.. syukur nyawa takder yg melayang.. 

Sekarang banyak kejadian yg sukar diramal.. so berhati2 la semua yer.. :)






7 comments:

Nazayiena Ayiena said...

Terukkan banjir kilat smlm.

diana said...

tengok banyak gambar banjir semalam kat facebook..ngeri la..takut...

Aziela said...

Syukurlah kita tak pergi sana semalam.

jeBateja said...

mmg sukar di ramal....puchong yg selalu jem tu...makin bertambah2 jem lah erk..erk....adehhhh

azieazah said...

Tak sangka kan? Kita dalam rumah dok tengok hujan macam renyai saja. Sedap jer berlengkor... rupanya ada yang banjir. Kesian.

wahida said...

kesiannya...teruk banjirnya tu...

harap semuanya selamat...

Bitt (double IS) said...

kan...ermmm selalu tempat yg nak membangun mcm tu...kena tengok kiri dan kanan ada pembangunan apa2 boleh jadi...haihhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...