Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 22, 2013

Tips: Post entry lebih dari biasa...

Assalamualaikum...




Selalu update blog berapa banyak entry korng post...??? 3-4 entry atau 1-2 entry jew.... pernah tak tgk persentage blog meningkat kalu korang upkan entry lebih dari biasa...???

Pernah jugak buat entry lebih dari biasa buat.. mungkin masa tu mood ok, idea pun ada so kita pun update je... hihi... ada masanya mungkin benar blogger otai kasi tips, dengan banyaknya entry kita upkan... makanya secara logiknya org akan dtg baca entry tu... tp kena entry yg berdebom la... kalu entry cam suam2 kuku, entry meroyan bergaduh ngan laki baik takyah la... org benci ok... hehe...

Entry nih sekadar menyiakan tips pernah diberi dan pernah dibincangkan.. :)




*Nmpk sgt takde idea eks.. kiki.. jadi la.. janji berupdate.. kiki

























4 comments:

Kakcik Nur said...

Kalau nakkan tarfik, kenalah buat catatan yang 'meletops', tapi kakcik tak ada ilham nak buat catatan begitu... :(

diana said...

selalunya entry meroyan laki bini akan dapat sambutan..betull..tak caya cer try buat lepas tu ping kat facebook.kasi tajuk kebabomm jugak..hhdheh

diana said...

selalunya entry meroyan laki bini akan dapat sambutan..betull..tak caya cer try buat lepas tu ping kat facebook.kasi tajuk kebabomm jugak..hhdheh

BUNDA a.k.a KN said...

kadang2 takder langsung idea nak update..camno tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...