Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 1, 2013

Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum...

Sapa yg mengikuti siaran nih..?? mesti ramai kann.. mama layan kekadang2 ikut sempat jew.. kekadang tengok tanpa menghayati.. kiki.. 

maman selalu la cakap.. 'mama tak tgk cerita mama ke..??' macam rancangan waktu mahgrib tuh wajib mama tonton eks.. hahaha.. no gud habit kann.. 

from google.


Semalam.. masa ada promo cerita nih kat tv..

papa cakap la.. 'mama kamu teman ku sampai hujung nyawa papa.'
*terkena sawan ke apa eks.. hahaha

'papa pasti ke..??' mama tanya balik dia.. hehe.. sambil sambung.. 'but u not my BFF'
*Best friend forever

'BFF.. bukan ke.. sebab nape papa bukan bff mama'

'sebab u bukan type suka dengar mama membebel atau bercerita.. tak suka mama mengadu2 nasib.. perempuan mmg suka org mendengar tau wlpun takleh buat apa solution'

'yup.. papa tak suka dengar u membebel cam burung murai.. tak kuasa mak.. aaauuuwww'

'nyampah tau u nih'

 :)
***********************************************
setiap pasangan pasti ada kekurangan dan kelebihan. masing2 lengkap melengkapi. kena sama2 tolak ansur dan cuba memahami masing2.
insyaallah.

3 comments:

hainom OKje said...

Tak layan sangat... layan gitu gitu je...

Mimi Azirah said...

sweet je

azieazah said...

Tak jadi BFF pun tak pa, asal jadi suami yang baik dan bertangbungjawab....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...