Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 26, 2013

Kurang diajar

Slm..

Apa perasaan korang.. Bila dikerah siapkan segala mak nenek smpikan kita nak cuti balik kg pun kelam kelibut kunun siapkan keja.. Masuk keja balik pun masih lg sibuk kununnya menyiapkan kerja.. Siap stayback bagai.. Dah la takleh claim overtime sini..

Tgk2 dah siap nih.. Antar kat bahagian material diorg ckp sales ckp kontraktor dah guna cara konversional.. So design kami tidak akan digunakan.. Pui..

Nape sales tuh boleh ckp kat bahagian material dan tidak pada bahagian teknikal.. Kan dah main lompat atas kepala dah tuh.. Korang tak rasa kurang ajar tak sales tuh.. Dah la semua benda org tolong buat dia lak buat tak reti nak info yg benda tuh kontraktor taknak guna.. Mmg kurang ajar b@@@@@ tuh.. Sakit hati.. Mengurut dada dengan dia.. Nih la gamaknya semua designer taknak buat utk dia..

Yer la.. Dia buat sales jew.. Teknikal tak tau.. Pastu janji mcm2 ngan kontraktor.. Masuk office kasi semua kerja kat teknikal.. Org teknikal keja hanya lah sekadar dpt gaji.. Dia yg untung dpt persen dr projek.. Tgk2 information tak pernah betul.. Kerja nak cepat jew.. Sudah2 org buat taknak guna.. Atleast ckp la awl2 taknak guna senang kitaorg goyang kaki blk awal.. Kannn

Korang tak rasa ai nih tak kena buli lg ke..?? Kurang ajar kannnnn.. Sabar jew la.. Anggap benda nih sebagai waktu utk belajar dan terima segalanya seadanya.. Kesian kami kena buli.. Huh

:(





*pic perem kena buli.. Kiki


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

h a p r a q said...

memang stress...memang biasa berlaku...sales person without tech knowledge..buat sales yg berkaitan ngan teknikal...janji macam2 tanpa rujuk pada org teknikal..at the end org teknikal yg kena...diaorg lepas tangan...adehhhhh...dpt bygkan stress mamayana camne...

Qhaifa Nur said...

disebabkan perkara tuh, jadi kelam kabut...sabar sajalah..

Kesuma Angsana said...

sabar jelah !

diana said...

kalau tak sabar memmang dah naik angin dah nih..ehhe

Chinta Safia said...

sabar jer lah kak.. saya pon pernah kena camni...memang sangat-sangat menyakitkan hati.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...