Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 9, 2013

Kawan Baru







Introduce Mrs. Gabriele Apweiler uols.. kawan baru lagi.. kikiki.. jiran ai ni tau.. cakap ngan dia cam itik ngan ayam la wei.. tp ok la.. utk improved english basi mama nih.. kannn

 makan2 berkenalan kat Litle Red Wok kat the mines..

suka-suka makan.. masa naik tangga ai tersepak simen.. rosak kuku kaki ku..
sakit urat jugak.. sebab cam terpusing badan.. nak2 masa tuh cam kunun2 berlari2 anak naik tangga.. nak cepat sebab dah lewat masuk office.. kikiki
rasa berdenyut kepala..

mesti sebab pagi tadi termengumpat org kann
tuh tuhan terus kasi balasan.. kann

alhamdulillah sikit.. kalu teruk pun ai redha..

insyaallah..


;)






****************************


makan2 bersertakan farewell staf yg meninggalkan company..
bagus la nak sambung belajar lagi kann

nih mama dah kertu dah.. tak berapa cerak nak menghafal2 formula bagai.. hehehe

8 comments:

Kakcik Nur said...

Ingatan dari Allah yang membawa kesedaran. Alhamdulillah kerana masih diberiNya peluang untuk kita memperbaiki diri. :)

Kesuma Angsana said...

well, lepas ni boleh speaking abis lah ye hehehe

Rozita said...

seronoknya dapat kawan baru..seronok sgt tu kot..sampai terjatuh..

Norhaizan hakim said...

Seronoknya ada kawan baru..omputeh!
Huiiish...memang sakit tu...tu la mengumpat lagi!

Nur Emilya said...

Pernah rasa tersepak benda. Sakit dia ermmm memang kaw punya uhuhu.

Nazayiena said...

Sakit tu klu tersepak simen,keras lg...nasib baik x berdarah.

diana said...

mujur tak terseliuh..auh!!sakit wooo..

Tihara said...

best gak dapat kawan obersi..leh speaking selalu..
sakit penghapus dosa.insha Allah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...