Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 14, 2013

Entry Makan-Makan Berjemaah..


Salam pagi isnin yg hangat..:)

Sedar tak sedar.. dah masuk minggu kedua bulan january dan juga dua minggu ditahun baru... hhhmmm.. biasa2 jew kann.. tak sedar diri semakin tua dan keriput.. kah..kah.. bab kata aznil 'kertu'.. auuwww.. so tak besh kann.. what to do.. mmg fitrah.. :)

Ok.. merepek pepagi.. benda la kan..

Nak cerita pasal dinner company tp tak tau nak cerita camner.. huhu.. dinner yg biasa2 jew.. kami tak ramai.. wlpun dicampur dengan orang2 warehouse (org yg jaga stock kat banting) pun dalam 20 org gitu.. selalunya dinner company nih diorg suka ke restauran kat kl.. diorg suka tmpt happening gitu... seksa memikirkan nak masuk kl.. nak-nak me yg tak reti jalan.. dah tuh kompom blk lewat mlm kann.. aduhai.. gerun tau.. *gerun mengalahkan anak dara jew mama nih kann.. hehehe

Kami makan kat italian restauran dan yg beshnya.. menu semua sendiri order, sendiri makan.. kalu tak sedap sendiri padan muka.. hahaha.. tp mama ngan kwn2 cerdik.. kami dah surf dulu menu diorg, check apa bahan2nya, siap tgk kat google image lagi.. mmg membantu serba sedikit utk kami pilih menu... nak2 masa nak pilih desert time.. melting dulu sebelum makan gitu.. hehehe

sambil makan sambil berborak.. ramai lak tuh si kameramen.. posing yg banyak dr makan.. kikiki... meriah la jugak kami nih kann.. nasib memang kami dah book ruangan khas buat kami nak bising2.. so harap2 takde la mengangu org lain kann..

cite banyak pun tak guna kann.. korang nak tgk pic tak..?? tp nih semua dr kamera cabuk mama la.. mana ada kamera canggih2 like dslr ke kann.. kikiki.. jadi la dr takde kannn..



dap.. :)



nih doorgift from company.. dpt tuala company, cawan company dan sling bag company.. hahahaha

ok la dari takde kannn

:)

nih posing kat dlm surau..

mace2 la kann


ok nih with one of anak dara kat sini.. kita berkawan2 ngan org muda sebab suka feeling muda..
auuwww..

perasan kann..

tolon jgn kutuk sebab semua feeling2 tuh hanya dlm hati.. bukan realiti.. kikiki

sedar siapa la kita nih kannn



****************************

Sesekali seronok gak lepak2 ngan dinner company gini.. tp kalu la bos boleh bawa kami semua gi berholiday jauh2 ke itali ke.. paris ke.. baru lagi syok kann

hahaha.. berangan tak sudah.. :)







9 comments:

JaSSNaNi said...

sedapnya makanannnnnn!!... adoyaiii.. mak dok dlm pantang ni wehhhh...

mama maman aka yana said...

ampun sesangat.. hahaha.. br niat nak up kan entry psl makan jew minggu nih.. hahaha.. jahat kannn... sabar tau.. pasnih qada blk.. kikiki

Kakcik Nur said...

Hari ini masuk blog kawan2, memang banyak yang tunjuk gambo makanan. :)

mama maman aka yana said...

kakcik..>> benda yg sukar nak ditolak oleh sesiapa pun kannn.. :)

ieda said...

aah lah .. x menahan pic2 makan nie .. lapar teruss nie huhuh

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer !

LiYa HaNiF :: said...

hamboii siap ada doorgift lagi hehe

mama maman aka yana said...

liya..>> itu setahun sekali la dpt.. kah..kah..

eelobor said...

erkkk...x de beza sgt gambar yg last tu. lebih kurang jer....sama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...