Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 3, 2013

Kek Velvet | Yummy..!!!

Salam..

Tau ramai org dah merasa malah ada yg terer pun buat kek nih.. hehe.. cuma rezeki mama baru2 nih dapat merasa.. alhamdulillah.. Mmg sedap uols..





Ada gak jumpa durian crepe tp time nak beli tuh tinggal pack yg banyak.. ingat nak try dulu so nak beli yg 3ketul rm5..tp tinggal yg 6 ketul rm10. kiranya bukan rezeki lagi.. hehehe

baju perlum pun berlambak2.. almaklum fesyen skrg kann.. mujur papa buat tak tau je bila mama tanya lawa ke mama pakai kalu mama beli.. hehehe.. sebab peel tak senonoh sikit.. kalu beli dok simpan jew yg lama.. hehehe.. last2 tak pakai2.. kan membazir tuh.. :)

semua itu sebab ke downtown kajang ujung mingu lalu.. sebab musabah ke sana pun sebab nak cari housing tipon.. housing tak jumpa.. tp dpt tukar cover tipon jew.. last2 jumpa housing baru kat pasar malam dekat umah jew.. hahahaha.. jauh eks mencari.. lain dicucuk lain menanah la uols.. biasaaaaaaa... :)



***************************

apa yg mama merapu nih eks.. huhuhu

layan jew la kannnnn...




9 comments:

izan mama mia said...

sedap kek tuu..wah tersa nak makan laa..

ahkakbatik said...

red velvet dh dok lam pasaran sejak suku dekad dulu ler yang... ^_^

Mrs Lurve said...

nyum..nyum suka kek velvet nie, sedapnya

Zoe said...

waahhh..
nampak macam sedap tu

Tihara said...

sedapnye kek tu..dua2 saya tk penah rasa crepe n velvet ni :)

mamaqairachoice said...

wahhh..nampak sedap skali, tgh lapor plak tue..
sudi2 nti singgah blog kite yer ;)

diana said...

suami saya lak tak bagi pakai baju tu...bawah besar..ok la..katanya..tapi atas tu memang fesyen nye macam sempit sikit..hehhe..tu yang dia tak bagi pakai..

ieda said...

kalau kena ngan resepinya .. memang sedap kek nie .. sbb akak pernah maka red velvet yg mengecewakan huhu

Kesuma Angsana said...

sedap2 kecuali tang doyan tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...