Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 17, 2013

Ada Blog Tapi Tak Kasi Orang Baca

Slm..

Baca title pun dah jelas lagi bersuluh kan intipati entry nih.. hahaha

Rakan atau ahli famili tak ramai yg tau kewujudan blog nih.. merasakan diri ini malu utk jadi tatapan org yg mengenali diri ini.. aptb.

Tah.. sendiri takde konfiident diri.. kikiki


pic from HERE


mungkin sebab merapu banyak sangat dan realiti mama nih biasa2 jew.. takde la nampak jenis yg suka merapu2 merepek2 kot.. kalu dengan org tak biasa2 lagi la maybe sy nih org akan ckp jenis pendiam dan pemalu.. eh.. hahaha

tak kenal maka tak cinta.. dah kenal makin menyampah lak kannn

:)

mungkin juga diri ini takmo terima komen2 pedas dari yg mengenali real me kot.. real pun bukan la yg tido sebantal.. makan maggi time sesak..bila tak gaji sama2 makan burger rm1 satu sorang.. yg sama2 menangis time sakit.. yg sama2 ketawa smpi kuar airmata time buat lawak.. not 100% kenal me.. tp suka menilai me.. takmo.. biarkan aku dengan blogku dan dengan org yg ikhlas membaca blogku.. gitu..

rasanya maybe my hubby kenal me hampir 80%.. kiki.. yg selebihnya maybe me sendiri.. atau ibuku sendiri.. hehehe..

dan rasanya dlm ramai2 (ramai ke..?? hahaha) pembaca blog nih.. ada la kot sorang dua yg betul2 faham atau kenal me.. siapa la dia gamaknya.. hahaha


****************************

Luahan rasa yg tah hape2 tah.. well.. it's me what.. :)







6 comments:

suri solehah said...

eh saya baca ni boleh tak ni? :-)

mama maman aka yana said...

kikiki.. baca jew syg.. hahaha.. jiwa parah kannnn.. :)

AyueJean said...

Dah baca ni...
Macam mana ni??? Hehhehehe... =D

~ yus ~ said...

ingatkan mama cakap pasal blog orang, rupanya blog sendiri. Saya pun boleh baca ni...:)

mama maman aka yana said...

aYUEjEAN..>> Dah baca eks.. so how..?? ok or not my blog.. kikiki
sengal eks.. :)


Yus..>> saja berjiwa eks.. kikiki

eelobor said...

saya baca apa jua isu yang di tulis. seronok baca blog kekawan. tp skrg masa agak terhad untuk BW, tp sya cuba curi masa utk tidak tertinggal setiap entri di sini. seronok baca sbb kekadang ada isu yg kita boleh ambik input.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...