Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 14, 2013

Blog menarik..??


Salam..

Dalam kesengalan dan dalam kekalutan lautan kerja hari2 dan hari ini.. ada gak terfikir.. adakah blog ini relevan dan menarik utk menarik pembaca sampai juta2..??

kelakar jew pertanyaan itu kann..??

Sebenarnya bila free sikit2.. demi utk merelaxkan minda dan urat.. suka blogwalking blog2.. baca entry2 yg menarik dan bang boom besh.. tp perasan atau tidak.. mama sekarang kurang reply any komen atau berjalan2 dan tinggalkan komen2.. busy atau kekadang takde tenet yg laju uols.. penat kalu nak blogwalking kat umah.. sebab kat umah guna tab jew.. itu pun kalu maman atau papa maman tak main games smpi habis bateri.. hhhmmm.. time kita nak guna la time tuh takde bateri.. sian tak..?? kikiki

Mama sesekali guna google dan cari kalu2 idea yg boleh membantu mama boleh 'up'kan entry yg besh2.. tp selalunya takde besh pun khen.. hehehe.. biasa2 jew.. tp selalunya idea jarang timbul disaat diperlukan.. kekadang dah 'expired' dah idea tuh.. hahaha..

Tp jika dikurniakan masa dan mood ngah besh.. semua blog mama cuba terjah ok.. hahaha.. so maafkan sy jika mama belum lg terjah blog yg pernah sudi masuk sini dan tinggalkan komen.. really appreciated it.. jgn marah tau.. insyaallah mama akan datang.. tunggu.. eh.. hahaha


****************************

entry fast sebelum balik.. hahaha.. mau pulang dulu ya..  



:)



3 comments:

Kakcik Nur said...

Blog kakik masih belum mampu menatik pengunjung yang beratus-ratus....

che mid said...

Salam.. ok la tu, Mama pun antara yang paling rajin singgah dan tinggal komen kt blog che mid.. harap terus rajin dan rajin dan rajin.. he he

azieazah said...

Blog saya nak dapat 20 pembaca sehari pun seksa. Hahahaha ada aku kesah?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...