Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 17, 2013

In Love With . . . .







papa ckp.. 'mcm takde gmbr lain dia nak letak kann'

eh.. takkan stim kot.. mama lagi seksi apa..

hahahaha

kannn

*paksa org mengakui ai seksi gitu.. boleh..*

tak... sy pun taknak di cop seksi..

*ahhh... diva la pulak.. hahaha



with free gift.


britney spears fantasy twist



****************************

Ramai rupanya yg suka dengan wangian britney spears nih eks.. hahahaha

memang lain dari lain pun wangian dia..

mmg dirasuk fantasy... ahaks


;)



 

9 comments:

Ena's Palace said...

mesti wangi...sbb ramai yg suka..
sy tak pernah lg cium bau dia..

Rai Ourkizuna said...

seksi dan wangi..awwww... hehehe...

AyueJean said...

Macam best je..
Bau dia sweet ke keras???

diana said...

saya belum ada...
tak terfikir nak beli..
nak kena ada jugak nih..:)

mama maman aka yana said...

Ena, Rai, Ayue dan Diana..>> bau dia sweet dan segar.. tak puas hidu tau.. kiki..

jeBateja said...

Mmg harum ke....berapa harga...??

ahkakbatik said...

kena try ni.. baru perasan muda macam britney nnti.

Aidah said...

Akak ada dua Britney Spears punya perfume, cosmic radiance dgn radiance. Belum try lagi yang fantasy nih. Tapi memang britney spears punya perfume semua lain sikit baunya. Wangi tapi tak terlalu mencucuk hidung.

azieazah said...

Kalu lalu, mau ada yang ikut belakang nii.. hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...