Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 30, 2013

Makanan ini meningkatk​an 12x happy

Assalamualaikum...





sumber: email.


 :)
***********************************************
12 x happy
 
:)
 

11 comments:

diana said...

12X??HAPPY SANGT KANG ORANG KATA KITA GILER PULAK..EKEKEK

Mrs Lurve said...

wahh..betulkah?

Kesuma Angsana said...

wah betul ke ni..

Qhaifa Nur said...

pisang memang selalu makan sebab FIL ada kebun...seronoknya 12X hepi he...hee

Aidah said...

Alahaiii kenapa makanan macam kentang spring cecah mayo dgn sos tu tak masuk grup. Akaak macam hepiii je bila dapat makan makanan macam tu. Hehehe.

ariana said...

Owh cili pun ada dlm senarai hepi tu..hihi

Arya Teja said...

Salam
Tuan, terima kasih memberi laluan PAUTAN pada web blog tuan. Semoga TUHAN memberi RAHMAT ke atas tuan. Terima kasih.

Arya Teja said...

Salam
puan, terima kasih memberi laluan PAUTAN pada web blog puan. Semoga TUHAN memberi RAHMAT ke atas puan. Terima kasih.

azieazah said...

Saya suka yang kacang-kacang tu...!

Kakzakie said...

Cili tu walau makan akan menangis sebab pedas tapi boleh jadi happy juga ye Yana.

Tihara said...

jus celery mmg bagus tapi kat sr ambik koo rm7 hengget tu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...