Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 30, 2013

Kesian la sikit

Assalamualaikum...


Rasa lama tak update blog.. kiki.. semalam kita demam so demam sekali la dengan blog kita.. :)

Semalam niat hati nak mantap2 dodo sweet beauty queen kat umah.. tp difikir2kan ubat takde dan demam dari 3-4hari tak kebah2 so bangkit dan ke klinik la kita..

balik dari klinik.. nampak kedai basuh keta.. so teringat keta mmg kotor tak layak dipandang so basuh jew kann.. dalam hati berdebar2..  pernah dulu basuh keta savvy ai tuh.. masa tuh balik dari kerja dan dengan maman cumil gi basuh keta.. tmpt tuh selalu la papa bwk basuh situ.. selalu kena rm8.. sekali mama bawa basuh kena rm12.. blur sekejap tau.. terus taknak bawa keta basuh sendiri.. stress kena tipu..




dan masa tunggu keta sudah dibasuh tuh.. mama bbm papa.. ckp mama basuh keta.. dan siap2 tanya berapa selalu dia basuh situ.. nih tmpt lain dari yg mama kena rm12 tuh tau.. so papa ckp selalu rm8.. so mama siap2 kuarkan duit rm10 dah.. takmo tanya2 dah berapa.. sekali dia datang pulangkan duit kat mama rm1.. aik.. mama pun tanya la..

mana lagi seringit..

dia boleh ckp itu keta kakak luar rm5 pastu dlm rm4 kak.. naik harga dah kakak..


ceh.. br dua minggu lepas papa basuh rm8.. mmg menyakitkan hati tul la kann.. tak abis2 wanita cumil cam mama nih kena buli.. sakit hati.. dan-dan situ mama komplen.. sini kotor.. sana kotor.. kesat smpi putih.. hahahaha (gelak dlm hati sedangkan muka kompom npk pucat kann.. tatut..)

benggang kannn.. huhuhu.. korang penah kena tak..??? sakit hati tau..

balik2 tuh terus makan ubat dan dodo.. pening terlebih tido lak pastu.. kiki..

 :)
***********************************************
 
apa kat muka jelita ini.. ada tertulis ke... 'ini perem boleh dibuli..'
 
huhu
 
sakit hati jika dikenang.. sudah cukup sudah..
 
takmo hantar basuh keta sendiri lagi.. papa jugak nnt jadi mangsa mama.. hahahha
 
bagus tak alasan mama.. ;)
 
 
takkan dia tak kesian ngan binik dia asyik kena pau jew kannn
 
:p
 
 
aku insan yg lemah dan teraniaya.
 
sekian.
 
 

8 comments:

jeBateja said...

Den kat Bandar Bukit Mahkota Kajang, Bandar Baru Bangi...luar dalam RM10...

Mrs Lurve said...

sy xpernah lagi dh basuh kete g sorg2..malas mcm niela jadinya, time hubby basuh kena rm10 je..time kita pegi kena rm12, malas btl..skrg nie serah pd hubby je..

AyueJean said...

AJ tak penah pegi bsh kete..
So tak tau la pulak..... =D

eelobor said...

Tak patut dia buli awak... huhuhu

Mayang ABDUL RAZAK said...

tak penah dengo lagi servis basoh kete lebih dari rm10.00....

Kesuma Angsana said...

jaga diri jgn tension2 sgt ye

Chinta Safia said...

mama yana ni cumil sangat kot..tu yang depa tak takut..lain kali buat muka serius skit..mesti depa takut nak buli dah..

ariana said...

Ni dh kes ambil kesempatan ni..nasib baik encik suami mama yana tak pergi marah dia ye.,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...