Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 11, 2013

Wanita yg bermasalah tuh la dia nih..


Seorang Wanita Sanggup Paksa Anak Kecil Makan Serbuk Cili Hingga Tewas

Amanda Sorensen (21 thn) ditahan oleh pihak polis California Selatan dengan tuduhan pembunuhan. Anak perempuan  dari kekasih Amanda tewas setelah dilarikan ke rumah sakit setelah menderita kejang- kejang.

 

Usai diperiksa rupanya balita yang masih berusia 2 tahun tersebut dipaksa memakan sebuk cili oleh Amanda, hingga ia kesulitan bernafas dan kejang- kejang, hingga akhirnya tewas.


Tak banyak yang tahu kalau serbuk cili sangat berbahaya terutama bagi kanak-kanak. Serbuk ini dapat membuat saluran pernafasan membengkak dan membuat kita kesulitan bernafas, selain itu boleh berakibat fatal pula bagi penderita asma.




****************************

copy paste dr email.

*Entry nih entry schedule.. tuan blog ngah ada dinner company kat kl.. yihaaa.. makan dan makan.. dah tembun tak hengat dah nih... kikiki

:)








6 comments:

baguznet said...

makan apa kat dinner company? Syedap tak?

Tihara said...


kesian baby tu..hurmm ape la nak jadi kan..bestnye dinner :)

kak nora said...

tak betul la tu..

azieazah said...

Apa motif seksa budak kecik camtuh? Bodoh!

jeBateja said...

Giler apa....bg baby makan serbuk cili....den bagi makan serbuk besi panas...baru taw....

L said...

bahyanye dia.. erm.. takutnye nk bagi org bela anak.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...