Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 10, 2013

Hari Ini Dalam Sejarah


Salam..

Rasa lega didada..

Setelah didiamkan sekian lama.. so hari ni.. me personally jumpa my manager.. nak berborak berdua jew.. gitu..

Rasa ketar tp harus/wajib demi masa hadapan.. sebetulnya mama harus di tetapkan jawatan pada december lalu.. tp setelah dua kali bertanya dan di peringatkan.. masih belum dapat surat pun lagi.. so tetapkan hati.. minta my manager masa utk berbicara 4mata..

belum lagi sy buka mulut dia dah tiba2 ckp.. nnt surat kompom u diorg kasi.. td bos baru suruh org human resource buat utk kasi u.. apakah..??

makanya dia faham apa yg nak mama tanya..?? huhu

ok.. but me ambik kesempatan ini utk lepaskan rasa hati.. tanya pasal performance me, pasal kerja, pasal perangai me.. yes.. me terus terang.. cukup kecewa dengan management.. sebab delay almost 1 month dan me terlepas sebulan gaji.. so apa nak dikata..

yg mama dok pot-pet-pot-pet dulu tuh.. sebenarnya hanya lah performance bonus.. huhuhuk.. patutnya ai lagi kaya dari itu.. hahahaha

so nak kata apa pun tak tau nak kata apa.. sakit hati sudah dilepaskan.. so terima dengan hati terbuka.. boleh tak kawan2..?? kikiki.. ati ai nih lembut tau.. sengal.




pic frm google.



****************************


Sabar Itu Separuh Dari Iman

:)


8 comments:

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah...lega rasa hati...

Kakzakie said...

Kalau delay lagi confirmation tu kena jumpa lagi Yana..

diana said...

jadi??penyelesaian nya dah ada??

Kakcik Nur said...

Mudah2an kesabaran yang ditanam itu akan menghasilkan buah yang manis. :)

baguznet said...

wah! dah boleh kompom ye? jgn lupa kecoh kat sini nanti bila dah dapat surat kompom tu ye :D

ps: bukan selalu dpt surat mcm tu, ye tak? heheheee

Kesuma Angsana said...

sokong !

pena rozie said...

Sabar....

azieazah said...

Agaknya manager U rasa bersalah kot. Hahahaha apapun syukur lah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...