Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 14, 2013

Ketat

Slm..

Hidung ngah ketat.. Nak bernafas tak pass pass.. Wlpun lubang idung besar tp tak puas2 sedut nafas...

Hhmmmm.. Mata mengantuk.. Tp hidung ketat.. Tisu sudah berbakul2.. Tercari2 minyak gamat utk melegakan ketat hidung..
Tp gelap malam membataskan penglihatan.. Aduh.. Dlm raba sini sana terjumpa minyak cap kapak.. Jadi la buat tenyeh hidung kembang..

Malam pulak sekarang panas berbahang.. Hhhmmmm...

Sekian coretan penulis blog yg takleh tido sebab hidung ketat dan terinspirasi menulis tentangnya diblog.. Aduhai.. Sungguh takde jiwa seni.. Kannnnn

Selamat malam semua.. Pastikan lena diulit intan.. ;)


*ada ke yg baca entry nih..?? Hahaha.. Kalu ada sila komen.. ;)







Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

jeBateja said...

Dah bangun tido dah hah.....lena di ulit intan tul den semlm...ahakz

azieazah said...

Sila sapu vicks kat dada banyak banyak.

bujal X said...

sayang kalau hidung sumbat guna apa benda alah yang macam lipstick tu~~keh keh~~

Kakzakie said...

Of course kakak baca dah pun Yana. Pergilah klinik moga segera sembuh ye..

Kesuma Angsana said...

take care ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...