Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 15, 2013

Power Bank

Salam..

Setelah sekian lama google, sekian lama menelek.. so beli la jua... :)







Kegunaan power bank ini adalah utk menyimpan tenaga elektrik (mengikut kapasiti tenaga yg anda beli) untuk digunakan dimasa kecemasan.. selalunya tipon smart nih tak berapa smart bahagian bateri dia.. :D




8 comments:

Nazayiena Ayiena said...

Hubby dah beli satu,klu kak Nurul rasanya xlah memerlukan sgt power bank nie.

AyueJean said...

Beli kat mana ni?
Harganya bape?

Kakzakie said...

Masa travel paling senang kalau ada ini.

Kesuma Angsana said...

he he .. dah sambar juga ye

mama maman aka yana said...

Nazayiena..>> nih utk saat genting.. selalu habis bateri bila diperlukan.. :)

ayue jean..>> beli kat mudah.. 100 with pos.

kakzakie..>> mmg senang nih kak..

ka..>> akhirnya.. kikiki

Pen Biru said...

salam singgah.follow sini :)

diana said...

setakat ni saya tak perlukan lagi benda nih..:)

Zana Ariana said...

senang lah kalau ada alat ni kan..terutama bila travel:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...