Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 8, 2013

Layan abg jani la pulok

Slm..

Haritu mama tak tgk kat astro prima (kalu tak salah la) tau2 pun dr fb dan blog2 dok cite cerita tuh.. Teringin wei nak tgk.. Lagila katanya cite orang kelate kita.. Hehe

Mama download kat youtube dan layan tgk satu family... Hehe

Hari ni maman request nak tgk blk.. So layan... ;)

Dok gitu gu






*maman anak ore kelate kannnnn

*********************************
Tak sir balah gu gu kita.. Baik belako la molek.. Dok gitu.. ;)




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

diana said...

tak pernah tengok pun..best ke>>??

Sharinginfoz said...

Tak pernah le pula tgk benda alah ni

jeBateja said...

Pehhh...den ore kelate yo....ahakz

eelobor said...

saya cadangkan tengok cerito hok sebelum nih karya "where is my golok" iaitu SOROK BAU BUDU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...