Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 4, 2013

Fesyen Tribal lak Sekarang..


Salam..

Trend Tribal atau trend etnik kembali menganas.. hahaha.. so terpalit la sikit-sikit.. :)





baju dr South China Sea
tudung psr malam
bag Charles n Keith tak laku
slipar primavera dah buruk

:)


Punya poyo bergambar sendiri kat parking lot.. masa nih org takde.. so takde la malu sgt kann.. aaarr.. tak alu kannnn...

Baju tuh beli masa sale maka berbaloi2 la uols.. jenama nih mama mmg suka.. selesa dan design dia takde la pelik2 sgt.. simple cam mama gak.. ahaks..

kain dia berkualiti sgt.. selesa.. so jika ada sale.. pasti mama akan cari baju dari jenama nih. Jika takde sale.. harga dia boleh tahan uols.. tak menahan nak membeli so rabak la gak poket nnt.. kikiki



****************************

Nih salah satu reward buat mama dari gaji terlebih bulan nih..
seronok dan rasa syukur sgt2..

alhamdulillah.. :)


*tgk kat entry INI mmg terbukti ramai peminat AA nih kannn..
mama pun suka gak muka cumil dia tuh..
suka tgk la kann.. sesuai lak ngan badan tegap tuh
hihihi





9 comments:

Mrs Lurve said...

trend tribal tue apa maksudnya mama hhuhuhuhuhuhu pakaian etnik ke

mama maman aka yana said...

mrs lurve..>> lebih kureng kot.. cuma dia nyer design tuh stail ala-ala etnik la.. hehehe

Fiza Rahman said...

1st time dgr trend tribal ni kak. Ketinggalan jaman betul ☺☺

Sharinginfoz said...

tak pernah tengok pula trend benda alah ni

diana said...

AA???ops!!!
hehehe..saya takminat dia..muka dia jambu sangt...
heheheh

maya amir said...

cantik kaler biru tuuuuu.suke:)

Hanih Borhan said...

haha,nasib baik takada org,mau kalau ada org kat tempat parking mana tak malunya...hahaha...saya pernah kantoi tau Mama wkt ambik gambar sorg2...habis kena gelak...

Mama,alang2 dah tribal tu,carik warna oren & hitam,baru garang mcm harimau...haha...

Hans said...

hehehe
fashion akan recycle balik cuma ditambah baik kan
hehehe

ariana said...

Mmg fesyen atau style lama akn berulang balik kan..
Kalau jenis kain yg selesa dipakai, tak kisahlh mahal sikit pun kan..org kata alah membeli menang memakai..yg penting sedap dan selesa dibdn kita..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...