Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, January 27, 2013

Randomness

Slm..

Sari dua nih.. Hidup rasa kelam kabut.. Tp ok jew la jugak kann.. Mana boleh nak bising2.. Dugaan itu cabaran utk menguji kita. Kannnn

Nak blogwalking atau reply komen mmg tak sempat.. Dua tiga ari mama update blog guna tipon jew...

Hari ni tuan blog dapat sakit lak.. Demam yg mild tp rasa cam lembik sgt.. Terasa mata di glue jew..

Sakit serba serbi sakit.. Badan terasa cam lepas main bola netball jew.. Sengal2..

Tekak pun perit dan batuk2 mild sikit2.. Telan ubat dah.. Berharap tidak melarat.. Dalam diri sekarang berlawan utk tidak ponteng kerja atleast 2-3month.. Huhu

Jgn tanya kenapa... Sebab sendiri pun tak tau.. Mungkin azam baru.. Mungkin menberontak sebab tak dpt surat kompom.. Mungkin takleh acept yg diri ini dibuli lg.. dan lagi.. dan lagi.. (Sampai bila pun tak tau.. Racist tak abis2)

Hati merintih jiwa bertatih.. Insyaallah aku cuba redha. Kuatnya la jiwa org yg sabar... Teringat lak pada arwah.. Dia cukup sabar.

Al-fatihah.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

che mid said...

Yess!! Kuatkan semangat adikku yang baik.. akhirnya kebenaran akan datang jua.. teruskan berjuang!

azieazah said...

Begitulah hidup kita ni. Kadang2 rasa sangat down. Tapi kalu mengenang masih ramai yang lebih susah perit dari kita, wajar sekali kita bersyukur, kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...